Leer- werkwinkel Pronk

Ben jij creatief en neem je graag het voortouw? Wil jij alles weten over de retail branche en mee kunnen draaien in de het horeca? Dan ben jij van harte welkom in onze Pronk winkel!

Pronk is een leer- werkwinkel voor schoolgaande jongeren uit het praktijkonderwijs. In deze winkel leren jongeren om te gaan met het runnen van een winkel en klanten en collega's. Daarbij zijn hele diverse werkzaamheden te bedenken zoals: klantgericht werken, kassa draaien, presenteren van producten, schoonmaakwerkzaamheden en horeca. Daarnaast beschikken zij over een wasserette die beschikbaar is voor mensen uit de buurt van winkelcentrum Dukenburg. Middels deze werkervaring in de winkel worden zij klaargestoomd voor onder andere retail, horeca en facilitair

Wat ga je leren?

In de winkel leer je het runnen van een winkel en omgaan met klanten en collega´s. Daarbij zijn hele diverse werkzaamheden te bedenken zoals: klantgericht werken, kassa draaien, het presenteren van producten, schoonmaakwerkzaamheden en horeca. Daarnaast leer je de planning en uitvoering van de wasserette, die beschikbaar is voor mensen uit de buurt van winkelcentrum Dukenburg.

Na je stage/ervaring

o Beschik je over horeca ervaring;

o Beschik je over ervaring omtrent facilitaire basis diensten;

o Beschik je over kennis en ervaring omtrent de verkoop van winkelartikelen.

Heb je interesse in een passende retail leer-werk ervaring?


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Jouw product in onze winkel?


Dat kan! Surf naar www.pronkwinkel.nl

Heb jij een echt Nijmeegs product en wil je dat graag lokaal verkopen?

Onze winkel is onder andere voorzien van de BeoBottle, Lopertjesdrop en de 'Nijmegen by drone' kalender.