Opleiding Bouw

Zie jij de krapte op de woningmarkt en de ernst van de CO2 uitstoot bij het bouwen van woningen? Begrijp jij dat er veranderingen moeten plaatsvinden voor een duurzamere toekomst? Ben jij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en sta je open voor innovatie? Dan is de stage Duurzaam Bouwen iets voor jou!

Onze eigen ontwikkelde bouw opleiding is verbonden aan Sterk Techniek onderwijs. Onder deskundige begeleiding kunnen jongeren van bijvoorbeeld het VMBO, mensen in een reïntegratietraject en/of statushouders ingezet worden bij de bouw. De opleidingsstructuur wordt in samenwerking met en met steun van het Oranjefonds geformeerd. Doordat Sustainable Constructions het eenvoudige bouwsysteem verbindt aan het ondersteuningsteam Sterk Techniekonderwijs, worden VMBO en MBO-leerlingen voorbereid op een opleiding en werk in de regio.

Wat ga je leren?

Je leert een andere manier van bouwen kennen, een nieuwe, duurzamere manier. Je wordt opgeleid tot montagemedewerk(st)er die kennis heeft van ecologisch en circulair bouwmateriaal.

Na je opleiding

o Kun je werken met toekomstige duurzame materialen;

o Ben je bekend met het toekomstige bouwproces Prefab Montage;

o Heb je gewerkt als montagemedewerk(st)er voor Sustainable Constructions.

Interesse in een passende leer-werkervaring in de bouw?


Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!